Tagine recept för 4 pers.
1 liten kyckling
2 lökar
1 tomat
3 smâ potatisar
1 tsk paprikakrydda
lite koriander
solrosolja eller olivolja
salt och peppar
- Häll 2 msk olja i taginen/grytan och värm den pâ hög värme.
- Skär kycklingen i bitar och bryn dem.
- Hacka löken och bryn den tillsammans med kycklingen.
- Skär tomaten i bitar och tillsätt även den. Krydda och tillsätt ett glas vatten.
- Skär potatisarna i bitar och placera dem ovanpâ kycklingen, salta potatisarna lite.
- Lât puttra i 1 timme pâ lag värmen, men hâll koll pâ vattenmängden och fyll pâ med ett litet glas dâ du märker att sâsen minskar.
- Lât svalna 5 min. innan det är dags att servera.
Recept och bild frân cuisineaz.com
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar