onsdag 23 maj 2012

Sardinsallad med tomat och oliver

Sommarsallad med smaker frân Medelhavet.

Salladsrecept för 6 pers.


12 sardiner
500 g körsbärstomater
250 g oliver
3 smâ silverlökar
250 g blandsallad
3 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
salt och peppar

  1. Stek sardinerna 2 min pâ var sida i olivolja
  2. Salta och peppra.
  3. Tvätta och torka salladen.
  4. Skala och hacka löken.
  5. Tvätta och halvera körsbärtomaterna
  6. Lägg salladen pâ ett serveringsfat med oliverna, den hackade löken och tomaterna.
  7. Vispa 2 msk olivolja med vinägern och salta och peppra.
  8. Häll vinägretten över salladen och placera sedan ut sardinerna.
Recept och bild frân http://www.cuisineaz.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...